Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Geroosterde Varkensvlees Smörgåsbrood.


Geroosterde Varkensvlees Smörgåsbrood. 

Ziet dit er niet lekker uit
Ook leuk om te serveren bij een high thea

TIP:
Voor de gekruide cream cheese kun je ook de knoflook/kruidenboursin nemen met een neutrale cream cheese en die mengen
Dan overheerst de knoflook niet zo erg,
Of kruid naturel cream cheese zelf met knoflook kruiden en peper en zout.
Of wil je vis i.p.v. vlees....neem dan makreel in de plaats van varkensvlees.
Je kunt ook augurkjes, kerstomaatjes, olijven, sinaasappelpartjes gebruiken om te garneren.


Ingredienten:

20 sneetjes licht geroosterd brood
600 gram geroosterd varkensvlees (met iets vet eraan)
150 ml mayonaise
2 eetlepels mosterd
400 gram cream cheese met kruiden en knoflook
1 grote avocado
80 ml mayonaise
150 gram boter

Om te garneren:

kwarteleitjes
hamrolletjes
pitloze druiven
bosje radijs
bakje sprouts


Bereiden:

Voor vulling 1

Doe het varkensvlees met het vleessap en mayonaise in een keukenmachine
Laat de machine draaien tot een mooi geheel
Voeg de mosterd toe en proef of de smaak goed is.
Kruid desnoods bij met peper en zout
Zet even opzij.

Voor vulling 2

Doe de cream cheese, avocado en mayonaise in de keukenmachine
Laat de machine draaien tot een mooi geheel
Het moet zo dik als dikke yoghurt zijn (niet vloeibaar)

Snijd van het brood de korstjes af en snijd ze in driehoekjes 
Neem 8 stukjes brood en leg op een schaal in een cirkel
Smeer er een laag op van het varkensvleesmengsel
Leg daar weer 8 sneetjes brood op en smeer er de kaasvulling over van ca 8 mm.
Herhaal dit tot het brood op is.
je hebt nu 5 laagjes brood
3 lagen met varkensvlees 
2 lagen cream cheese
Doe de overgebleven vleesvulling erboven op en smeer het uit.
Je hebt nog ca 100 gram cream cheese vulling over....
Mix dit met de zachte boter en smeer het rond het brood
Nog over van het mengsel? 
Doe dit bovenop het brood
Wikkel voorzichtig in plastic huishoudfolie en zet in de koelkast
Voor het serveren de radijsjes in plakjes snijden en rondom het brood hiermee versieren
Bovenop halve kwarteleitjes, halve druiven, hamrolletjes en sprouts leggen.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Ger zei

Ziet er echt heerlijk uit en na het bekijken van Frankie magazine hoe de taart wordt opgebouwd krijg ik er helemaal zin in om dit recept te gaan maken voor een van de zomerse dagen die eraan komen.

Bedankt voor het delen Jeanne.

Lieve groet,Ger

Populaire berichten