Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Aardbeien Cheescake IJs


Aardbeien Cheesecake IJs

Dit is een ijscream waar je geen ijsmaker voor nodig hebt...
En nog eens super lekker ook....
Een kind kan het nog maken

Ingredienten;

Aardbeiensaus:

1 pond aardbeien (schoongemaakt)
1/4 cup suiker
1 theelepel vanille
sap van 1/2 citroen

IJs:

475 ml slagroom
1 blikje zoete gecondenseerde melk
100 gram cream cheese
1/2 cup verkruimelde biskwietjes

Bereiden:

Doe de aarbeien, suiker, vanille en citroensap in een pannetje
Kook op halfhoog vuur tot de suiker is opgelost en de aardbeien zacht zijn.
Prak de aardbeien met een vork iets fijn
Doe de saus in een kom en laat afkoelen



Doe de cream cheese in een kom en mix met de mixer tot het zacht is
Voeg de gecondenseerde melk toe en mix dit samen tot een zachte substantie
Klop in een andere kom de slagroom stijf tot het pieken vormt
Schep de slagroom door het cream cheese mengsel
Schep de helft van dit mengsel in een cake vorm
Schep er de helft van de aardbeiensaus over en de helft van de verkruimelde koekjes
Neem een paletmes en spatel dit voorzichtig door de onderste laag

VOORZICHTIG: 
het moeten "swirls"worden en geen roze massa

Doe de rest van het ijsmengsel erop.
Daarop de overige aardbeien saus en de koekkruimels
Schep dit ook voorzichtig door voor de "swirls"
Zet dit voor minstens 4 uur in de vriezer
Beter is nog een nacht.

TIP:
Ik gebruik er san francisco biskwietjes voor, smaakt prima,
maar ook spritsjes geven een heerlijke smaak eraan.
Gebruik geen bastognekoeken...die zijn er niet lekker in.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten