Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Pad Thai 2


Pad Thai

Thai`s eten is altijd lekker (vind ik)
Dit gerecht is geen uitzondering
Vegetarisch....
maar je kunt gerust de tofu eruit laten en kipblokjes nemen.

Ingredienten:

300 gram tofu (in dobbelsteentjes)
1 pak thai noodles
1 & 1/2 eetlepel cocosolie of olijfolie
1/2 cup rode ui (gesnipperd)
3 knoflookteentjes (geperst)
1/2 cup rode paprika (gesneden in reepjes)
4 wortelen (in julienne gesneden)
1 eetlepel tomatenpuree
1/4 a 1/2 theelepel rode chili vlokken
1 & 1/2 cup groene ui (bos of lenteuitjes in 1 a 2cm gesneden)
1 & 1/2 cup mung boon sprouts

Saus
3 eetlepels tamarinde pasta
1/4 cup soy saus
1/4 cup bruine suiker 
1/4 cup groentebouillon

Om te serveren:

Gehakte pinda`s
Mung boon sprouts
Bos of lenteui in stukjes
Limoenpartjes


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 220 graden celsius.
Bekleed een bakblik met bakpapier 
Doe de dobbelteentjes tofu erop en zout ze lichtjes.
Bak ze 25 minuten in de oven
Draai ze halverwege om
Als ze goudbruin zijn uit de oven halen en opzij zetten.
Doe in een kom alle ingredienten voor de saus
Mix dit goed door elkaar en zet opzij
Verhit in een grote pan de olie op halfhoog vuur
Voeg de ui, knoflook, paprika en wortelen toe
Bak ze lichtjes tot het zacht is ca 5 a 6 minuten
Maak een beetje ruimte tussen de groentes en doe de tomatenpuree hierin
Laat half minuutje bakken, hussel dan alles goed door
(gebruik je rode chilivlokken bak deze mee in de puree.)
Voeg de gekookte noodles, tofu, groene ui,and mung boonsprouts toe
Roer alles door en verhit ca 4 a 5 minuten
Voeg zout en of suiker naar smaak toe.

Serveer met de pinda`s, mung boonsprouts, uien en limoenpartjes.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten