Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Gevulde Wentelteefjes


Gevulde Wentelteefjes.

French toast of wentelteefjes worden meest gemaakt van oud brood.
Onze Belgische buren noemen het zo leuk verloren brood....
Een mooie oplossing voor veel oud brood waar je geen paneermeel van wil maken
Deze gevulde versie is zo gemaakt en net even luxer dan de enkele wentelteefjes.

Ingredienten:

1 doosje Philadelphia Cream Cheese
6 grote aardbeien (in plakjes)
1/3 cup poedersuiker
1 theelepel vanille extract
4 sneetjes brioche brood
2 eieren
scheutje melk of koffieroom
2 eetlepels stroop

Bereiden:

Vulling:

Mix in een kom de cream cheese met poedersuiker en vanille extract
Zet opzij.

Wentelteefjes

Mix de eieren met de melk in een platte schaal
Smeer de boterhammen in met de cream cheese en leg op 2 sneetjes de aardbeien
Leg hier de besmeerde sneetjes op
Plaats ze voorzichtig in het eimengsel en draai ze om
Maak een klontje boter heet in de koekenpan
Leg de boterhammen hierin en bestrooi ze met bruine suiker voor een mooie korst
Bak de dubbele boterham ca. 1 minuut per kant
Tot ze mooi bruin en knapperig zijn.
Serveer ze met een klontje boter en siroop
Besprenkel ze met poedersuiker





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten