Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Nutella Pannacotta


Nutella Pannacotta

Nutella Panna Cotta is geen moeilijk dessert
Maar wel heel erg lekker.
En je zult het zeker vaker maken.

Ingredienten:

30 ml water
2 theelepels poedergelatine 
300 ml vloeibare slagroom
1/2 cup volle melk
1/2 cup Nutella
2 - 3 eetlepels suiker
1 theelepel extract
snufje
gehakte hazelnoten en chocolade rasp

Bereiden:

Doe beetje water in een kommetje en strooi de gelatine poeder erin.
Roer door en zet even opzij.
Doe in een steelpan de room,melk,nutella, vanille extract en snufje zout
Zet het pannetje op halfhoog vuur en roer tot de suiker smelt en de nutella is opgelost
Is het niet zoet genoeg voeg dan nog suiker toe.
Laat het NIET koken
Komt er damp uit het pannetje en alles is goed gemengd kan het pannetje van het vuur af.
Plaats het kommetje gelatinepoeder in de magnetron en laat het smelten (8 a 10 minuten op hoog)
Doe de gelatine bij het nutella mengsel
Roer goed door....
Laat afkoelen en roer af en toe om geen vel te krijgen.
Intussen 4 ramekins of kommetjelichtjes invetten met olie.
(als je de puddingkjes eruit wil halen.)
Laat je het in de potjes hoef je de potjes niet te olieen.
Vul de potjes met de pannacotta en zet in de koelkast om helemaal af te koelen en stevig te worden.
Voor het serveren versieren met de gehakte hazelnoten en/of chocolade rasp.

TIP:

Om geen vel te krijgen tijdens het afkoelen kun je ook plastic folie op het pannacotta mengsel leggen
Druk het met je hand plat op het mengsel
Zorg dat er geen lucht tussen zit.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten