Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Pasta met Geroosterde Broodkruimels en Parmezaanse Kaas


Geroosterde Broodkruimels met Pasta en Parmezaanse Kaas

Deze  Spaghetti met geroosterde broodkruimels is een vlugge en simpel recept
Die in enige minuten op tafel kan staan....
Met wat toevoegingen een maaltijd met groente erbij



Ingredienten:

1 pond (450-500 grams) spaghetti pasta
1/4 cup olijfolie 
2 & 1/2 cups broodkruimels
1-2 knoflookteentjes (uit de knijper)
vers gemalen zwarte peper
Zout (indien nodig)
1 cup peterselie (fijn gehakt)
8-10 Blaadjes basilicum (fijn gehakt) (optioneel)
2 eetlepels parmezaanse kaas

Bereiden:

Rooster de broodkruimels in een koekepan met de olijfolie op halfhoog vuur
Blijf roeren tot de broodkruimels mooi bruin zijn (10 minuten)
Zet het vuur laag en doe de knoflook, zout en peper toe en hussel dit samen nog een minuutje of 2
Haal van het vuur
Kook intussen de pasta in een pan met zout water
Laat goed uitlekken (hou wat kookvocht apart)
Voeg de peterselie, basilicum en de parmezaanse kaas toe....
Giet er desnoods wat van het kookvocht over.



TIP:

Hou in gedachten dat er geen saus bijzit
De broodkruimels absorberen de olie...
Je kunt wat van het kookvocht erover gieten om het smeuiger te maken.
 Je kunt zelf nog groente toevoegen als je dat perse wil (spercieboontjes en broccoli smaken er goed bij)
Of nog iets van de hieronder genoemde ingredienten.
Een kop walnoten door de broodkruimels is ook erg lekker
Of 2 ansjovis filet even smelten in de olijfolie voor je de broodkruimels toevoegt.
Je kunt brood in de keukenmachine malen..
chilivlokken zijn er ook lekker in.
Een gebakken eitje erop.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten