tag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post1002473233104023361..comments2023-12-24T14:14:10.877+01:00Comments on Aan Jeanne`s Keukentafel: Broodje Pulled PorkJeannehttp://www.blogger.com/profile/10073457386937998282noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post-36427001748804994752016-02-29T13:01:42.946+01:002016-02-29T13:01:42.946+01:00Je hebt gelijk Ger.
ik heb een slowcooker die ik r...Je hebt gelijk Ger.<br />ik heb een slowcooker die ik regelmatig gebruik.<br />Maar dit heb ik in de oven gedaan<br />Die stond toch aan...dus 2 vliegen in 1 klap.<br />En idd met kippie of kalkoen ook lekker.<br />Geen filet want dat word zo droog.<br />Lekker met de botjes erin.<br />Zoveel werk is het niet het uitpluizen.<br /><br />Groetjes <br />JeanneJeannehttps://www.blogger.com/profile/10073457386937998282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post-40619041438908653342016-02-28T13:43:11.228+01:002016-02-28T13:43:11.228+01:00Een van de lekkerste hypes van de laatste tijd.
Ma...Een van de lekkerste hypes van de laatste tijd.<br />Maar ik sta al jaren regelmatig mijn zeer langzaam gegaarde vlees van de varkensnek of kip/kalkoendijen zonder bot met 2 vorken uit elkaar te plukken en het is altijd een succes aan tafel.<br />En dat alles zonder de bekende slow cooker maar in braadpan of braadslede afgedekt met alufolie in oven bij 150 graden.<br /><br />Een vlees bereiding waar ik graag voor thuis blijf.<br /><br />Fijne zondag en lieve groet,<br />GerGerhttps://www.blogger.com/profile/12479835696683507454noreply@blogger.com