tag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post4274259554785279064..comments2023-12-24T14:14:10.877+01:00Comments on Aan Jeanne`s Keukentafel: RomescosausJeannehttp://www.blogger.com/profile/10073457386937998282noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post-51650412457952100172017-07-08T11:35:08.810+02:002017-07-08T11:35:08.810+02:00Lekker Ger...goeie olijfolie is nooit weg.
Ik ben ...Lekker Ger...goeie olijfolie is nooit weg.<br />Ik ben ook wel altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter een (streek) gerecht.<br />En een slabbertje lijkt me een goed idee om de preitjes zo te eten.<br />Groetjes<br />JeanneJeannehttps://www.blogger.com/profile/10073457386937998282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post-75496743203422566052017-06-30T21:59:09.725+02:002017-06-30T21:59:09.725+02:00Hoi Jeanne,
Wat zou ik daar graag eens bij zijn ...Hoi Jeanne,<br /> <br />Wat zou ik daar graag eens bij zijn wanneer de locals in de ban zijn van hun calcotada aan lange tafels.<br />Ben dol op jonge prei en wanneer ze zacht geroosterd gedipt worden in de pittige romesco saus worden ze in die combinatie vast nog lekkerder.<br />Las poos geleden op een blog dat het wel handig is om een slabber of schort te dragen wanneer je het zachte preitje met dip boven je mond houd en naar binnen hapt zoals bij ons de nieuwe haring.<br />Gister aan mijn zoon en schoondochter die fervent Spanje bezoekers zijn en liefhebbers van Spaanse keuken en net enkele uren terug uit Madrid en Ciudad Real of zij het kende, de saus wel maar de calcots niet.<br />Maakt niet uit......ik kreeg fles goeie olijfolie als souvenir☺☺<br /><br />Bedankt voor het delen en fijn weekend,<br />Ger<br /><br /><br />Gerhttps://www.blogger.com/profile/12479835696683507454noreply@blogger.com