Ingredienten
100 gram Hollandse garnalen
150 gram verse roomkaas
1 el bieslook (fijngeknipt)
versgemalen peper
50 g gepelde pistachenootjes of 3-4 el fijngeknipte bieslook
Dep de garnalen droog met keukenpapier en hak ze grof.
Meng de garnalen in een kom met de roomkaas (op kamertemperatuur) en bieslook.
Breng het mengsel op smaak met peper.
Hak de pistachenootjes fijn in de keukenmachine.
Vorm het garnalenmengsel tot balletjes ter grootte van een walnoot en wentel ze rondom door de pistachenootjes of bieslook, zodat de balletjes omhuld worden met een dun groen laagje.
Leg de garnalentruffels op een schaal en laat ze in de koelkast opstijven.
_________________
Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
Ben ik dit bloggie begonnen.
Hier vind je recepten en een babbeltje.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur het me op. ....
In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,
Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op
Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....
Er kan altijd iets van je gading bijzitten.
Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten
Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes
voor.
Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar
Wijn is iets persoonlijks.....
Als ik wijn drink dan het liefst wit
En champagne vind ik niet te pruimen
Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.
Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....
Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.
Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij
Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden
Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....
te verkrijgen bij o.a.
Garnalen truffels
Gepost door
Jeanne
|
Labels:
Vishapjes
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Populaire berichten
-
Spaanse Stijl Aardappel Salade Deze pittige aardappel salade zit boordevol smaken zoals gerookte paprika en olijven een perfecte ...
-
Rode Kool Salade met Aziatische Dressing Met dit weer word er weinig uitgebreid gekookt. Hier tenminste.... Het worden meer s...
-
Zarzuela Wie kent het niet....Zarzuela.....een supergerecht uit Spanje Ben je visliefhebber dan zeker wel... Lekker met stokb...
-
Romige Champignons met Knoflook en Parmezaanse Kaas. Deze champignonnetjes in de Italiaanse saus zijn erg lekker bij Een stuk...
-
Pavlova met Kersen en Mascarponeroom. Ben je net als ik een liefhebber van schuimgebak? dan is deze pavlova iets voor jou. M...
-
Ingredienten: 400 gr. aardappelen, geschild en in blokjes van ca. 1,5cm. gesneden 3 eetl. olijfolie + extra om in te bakken chilipoeder knof...
-
De Slowcooker De slowcooker...een prachtig alternatief voor het ouderwetse oliestelletje Zelf heb ik er 2 1 grote waar 6 lite...
-
Chinese Fondue Deze fondue van oosterse oorsprong wordt op basis van kip of groente bouillon gemaakt Hierin word dan met een so...
-
Citroentaart van Jeroen Gister heb ik weer met plezier naar Jeroen gekeken Hij maakte citroentaart Nu ben ik gek op citroenen en...
-
Gevuld Italiaans Brood Koude dag... Terwijl je dit brood in de oven stopt.... Eerst een kom soep als je dan thuis komt, En is...
0 reacties:
Een reactie posten