Vulling 1
30 g pijnboompitten
150 g zachte geitenkaas
2 eetl. groene pesto
Rooster in een kleine pan met antiaanbaklaag 30 g pijnboompitten 2-3 min. op matig tot hoog vuur, onder voortdurend omscheppen, tot ze goudbruin kleuren.
Schep ze op een bord.
Snijd de gepofte aardappelen open en verdeel er 150 g zachte geitenkaas over.
Breng op elke 1/2 eetl. groene pesto aan en strooi de pijnboompitten erover.
Vulling 2
1 bosje bosuitjes
1 ongepelde teen knoflook
25 g boter
zout en peper
150 g rookkaas
waterkers
Snijd een bosje bosuitjes schuin in stukjes.
Halveer 1 ongepelde teen knoflook.
Verhit 25 g boter in een kleine koekenpan en bak hierin de bosuitjes en de ongepelde teen knoflook 3-4 min. Verwijder de knoflook en strooi wat zout en peper over de bosuitjes.
Snijd de gepofte aardappelen open.
Schep de helft van de bosuitjes en alle knoflookboter in de aardappelen.
Snijd 150 g rookkaas in onregelmatige, kleine blokjes en strooi ze over de aardappelen.
Strooi de resterende bosuitjes erover.
Serveer hierbij waterkers.
Vulling 3
50 gr roomboter
150 gram Boursin met kruiden
Prak de boter en de boursin door elkaar
Vul hier de aardappels mee
Vulling 4
125 ml creme fraiche
50 gr knapperige stukjes bacon
1 eetl gehakte bieslook
Roer alles goed door elkaar
Vul de aardappelen met dit mengsel
Vulling 5
125 gr zachte geitenkaas
2 eetl peterselie
Vermeng de kaas met de peterselie
Breng op smaak met peper en zout
Vul hier de aardappelen mee

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
Ben ik dit bloggie begonnen.
Hier vind je recepten en een babbeltje.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur het me op. ....
In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,
Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....
Er kan altijd iets van je gading bijzitten.
Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes



voor.
Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar
Wijn is iets persoonlijks.....
Als ik wijn drink dan het liefst wit
En champagne vind ik niet te pruimen
Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.
Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....
Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.
Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij
Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden
Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

te verkrijgen bij o.a.
Bol.com
En bij mijn uitgever van Duuren

Vullingen voor Gepofte aardappels
Gepost door
Jeanne
|
Labels:
Aardappelen
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Populaire berichten
-
Merinque Fruitmandjes Merinques....heerlijk.... Zo zoet als wat...maar wat lekker Dit moet je niet elke week eten.... Maar so...
-
Witte Chocolade Mousse Dit is wel zoooo lekker Het ultieme toetje.............. Maar wat kan je ook verwachten van chocolade en...
-
Pavlova met Kersen en Mascarponeroom. Ben je net als ik een liefhebber van schuimgebak? dan is deze pavlova iets voor jou. M...
-
Gevuld Italiaans Brood Koude dag... Terwijl je dit brood in de oven stopt.... Eerst een kom soep als je dan thuis komt, En is...
-
Chinese Fondue Deze fondue van oosterse oorsprong wordt op basis van kip of groente bouillon gemaakt Hierin word dan met een so...
-
Stoofpeertjes Taart Wie lust er nu geen stoofpeertjes ?..... Ik denk dat iedereen die wel lekker vind. In een taart verwerk...
-
. Kabeljauw met ontbijtspek en groente Ingrediƫnten: 8 tot 10 plakken ontbijtspek 600 tot 800 g kabeljauw 2 preien (het wit) 4 fijne w...
-
Romige Champignons met Knoflook en Parmezaanse Kaas. Deze champignonnetjes in de Italiaanse saus zijn erg lekker bij Een stuk...
-
Rode Kool Salade met Aziatische Dressing Met dit weer word er weinig uitgebreid gekookt. Hier tenminste.... Het worden meer s...
-
Chocolade Carameltaart Deze decadente chocolade taart heeft geen uitleg nodig. En heb je wel eens gezouten caramel gegeten dan ...

0 reacties:
Een reactie posten