Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Hartige Witloftaart

Photobucket

Hartige Witloftaart
Ingredienten
pakje diepvries bladerdeeg
750 gram witlof
50 gram boter*
2 en 1/2 ons bacon
1 ui
200 geraspte kaas
3 eieren
bekertje zure room
peper
zout

Voorbereiding:
Verwarm je oven voor op 200°C.
Boter een vuurvaste schaal of springvorm en bekleed deze met bladerdeeg.
Laat dit 5 minuten bakken in de oven.
Snij de witlof in stukjes, pel de ui en snipper hem.
Doe dit ook met de bacon.
* Smelt de boter in een koekenpan en laat de bacon en de ui zachtjes fruiten.
Voeg de witlof toe en laat het geheel 5 minuten smoren.
Daarna even bakken tot het vocht verdwenen is.
Op smaak maken met peper en zout.
Deze massa op het bladerdeeg doen.
Klop de zure room en de helft van de geraspte kaas met de eieren los.
Giet dit over de witlof en dan de rest van de geraspte kaas eroverheen strooien.
Laat het in ongeveer 20 minuten gaar worden in de oven.

Lekker als koud hapje of warm als maaltijd met salade.
* Volgens mij kun je de boter ook weglaten, bacon is vet zat van zichzelf.

Photobucket

Bron: Renne

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten