Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Kip met Zongedroogde Tomaatjes en Parmezaanse Kaassaus



Kip met Saus van Parmezaanse Kaas en Zongedroogde Tomaatjes.

Een vlug en smakelijk gerecht.
Lekker met rijst, quinoa maar ook met aardappeltjes en groente


Ingredienten:

4 kipfilets
1 eetlepel olie
2 teentjes knoflook
1/4 theelepel gedroogde chilivlokken
1/4 cup witte wijn (droog)
3/4 cup kippenbouillon
1/2 cup slagroom
1/4 cup zongedroogde tomaten uit olie (fijn gesneden)
1/4 cup parmezaanse kaas (geraspt)
zout & peper
1/4 cup basilicumblaadjes (fijn gesneden)

Bereiden:

Doe de olie in de pan (halfhoogvuur)
Doe de kip erbij en laat ze bakken tot ze gaar en goudbruin zijn.
Haal de kip uit de pan
Voeg de knoflook en chilivlokken toe
Laat even sauteren (ca 1 minuut)
 Voeg de wijn toe en roer de aanbaksels los van de bodem
Voeg de bouillon, room, zongedroogde tomaten en de parmezaanse kaas
Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat nog sudderen tot de saus is ingedikt (3 a 5 minuten)
Voeg de kip toe met het sap wat er is uitgelekt
Breng op smaak met peper en zout.
Haal van het vuur en voeg de basilicum toe.

TIP:
Je kunt ook een handje gehakte verse spinazie toevoegen.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten