Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Hash Brown Casserole


Hash Brown Casserole

Hash Brown Patato`s is echt Amerikaans
Het word s`morgens bij het ontbijt gegeten...
Gebakken eitje met hashbrowns en tomaten, saucijsje en bacon erbij
Daar nog witte bonen in tomatensaus.
Dan heb je een stevig ontbijtje binnen
Dit recept is een variant op de hashbrown patato`s
Verwerkt tot casserole en met een lekkere salade erbij een heerlijke maaltijd.
Ruil je de kippensoep om en gebruik je champignonsoep is het vegetarisch.
Voor de niet vegetarische variant kun je nog gebakken bacon door de aardappeltjes doen.

Ingredienten:

1 kilo aardappelen (geraspt en uit geknepen)
of
750 gram rosti (uit diepvries)
1 blik gebonden kippensoep 
1 ui (gesnipperd)
200 ml creme fraiche
50 gram gesmolten boter
1/2 theelepel cayennepeper
peper en zout
200 gram cheddar kaas (geraspt)
2 kopjes cornflakes (gekneusd)


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius
Hussel de soep, creme fraiche en de gesmolten boter door elkaar
Doe 2 eetlepels boter in de koekenpan en fruit de ui glazig
Giet de ui en de boter bij het soep/creme fraiche mengsel
Hussel het allemaal goed door met de zout, peper en cayennepeper.
Voeg de kaas toe en de geraspte aardappel
Roer alles even door.
Doe dit mengsel in een ovenschaal
Doe de overgebleven boter in de koekenpan
Strooi er de cornflakes in en laat even bakken
Zorg dat de cornflakes goed met boter zijn bedekt
Strooi dit over het aardappelmengsel in de ovenschaal
Zet in de voorverwarmde oven ca.60 minuten.
Tot de aardappeltjesrasp gaar en de casserole goud bruin is.

Lekker met een salade



Klik HIER om de video te bekijken hoe je dit recept maakt




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten