Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Panna Cotta


Panna Cotta


Panna cotta is een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent. 
Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piëmont.
Word veel gegeten met caramel, bessen, aardbeien of frambozensaus.
En het is zo makkelijk te maken.
Hierboven afgebeeld met frambozensaus.

Ingredienten:

200 ml room
300 ml melk
100 gram suiker
1 vanillestokje of 2 zakjes vanillesuiker
1eetlepel honing
4 blaadjes gelatine

Bereiden:

Doe de gelatine blaadjes in een kommetje lauw wateren laat ze weken.
De room en de melk in een pan gieten en de suiker erdoor roeren,en de honing.
Het vanillestokje doormidden snijden en het merg eruit schrapen
Het merg bij de melk en de room doen.
Het geheel aan de kook brengen en ongeveer een minuut of 7 zachtjes laten koken.
De pan van het vuur de nemen en de uitgeknepen gelatineblaadjes toevoegen onder vooortdurend roeren,
tot alles opgelost is.
Het mengsel in de koud omgespoelde vormpjes gieten en in de koelkast plaatsen.

De panna cotta uit de vormpjes storten door ze een 10 tal seconden half onder te dompelen in heet water.
Rangschik ze op een bordje en garneer ze met de aardbeien of ander fruit.

Panna Cotta met Lemoncurd


Bron: Smulweb



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten