Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Jamaica Jerk Kippen Pasta


Jamaica Jerk Kip Pasta

Hier hoef ik weinig over te zeggen, lekker pittig door de jerk kruiden.
Het recept voor jerk kruidenmix staat HIER
Maar je kunt de kruidenmix ook bij de supermarkt kopen
Is niks mis mee.....

Ingredienten:

500 gram pasta
1 eetlepel plantaardige olie 
1 rode paprika (schoongemaakt en in reepjes gesneden)
1 gele paprika (schoongemaakt en in reepjes gesneden) 
1 ui (in plakjes) 
450 gram Alfredo Saus
2 cups gekookte kip (in kleine stukjes)
1½ eetlepel Jamaican jerk kruidenmix
1-2 eetlepel bieslook (fijn gesneden) (optioneel)
¼ cup geraspte parmesaanse kaas  (optioneel)

Bereiden:

Kook de pasta in een grote pan kokend water
Terwijl de pasta kookt in een koekenpan de olie verhitten op halfhoog vuur (1 a 2 minuten)
Doe de paprika`s en ui in de olie en bak ze ca 8 a 10 minuten tot ze zacht zijn.
Als de pasta gaar is in vergiet uit laten lekken en weer in de pan doen.
Voeg de Alfredosaus, kip, kruidenmix en de groente toe
Hussel alles goed door elkaar
Zet weer op het vuur en warm alles goed door (2 a 3 minuten)

Bestrooi met de bieslook en geraspte kaas



Alfredo Saus

Ingredienten:

2 kopjes slagroom
6 eetlepels ongezouten boter
1 kopje vers geraspte Parmezaanse kaas
Zout en Peper naar eigen smaak

Bereiden:

Verhit de room en boter samen op middelhoog vuur tot het begint te bubbelen.
Haal van het vuur en voeg de kaas toe
Klop alles goed door tot de kaas gesmolten is.
Zet desnoods nog even op laag vuur.
Breng op smaak met de zout en peper.

Serveer het gerecht direct eventueel met nog extra geraspte Parmezaan erbij.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten