Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Geroosterde Spaanse Makreel


Geroosterde Spaanse Makreel

Ingredienten:

3 grote knoflook teentjes
1 theelepel zout
1 theelepel gemalen koriander
1/2 tteelepel gemalen komijn 
1/4 cup peterselie (fijn gehakt) 
1/4 cup dille (fijn gehakt) 
2 hele makrelen  (schoon gemaakt) ca. 1 & 1/2 pond
1 citroen (dun gesneden)
extra virgin olijfolie
2 a 3 eetlepels vers citroensap

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Zet een schaal om te roosteren in de oven om warm te worden
Gebruik een vijzel om de knoflook en zout fijn te stampen
Voeg koriander en komijn toe en blijf alles door elkaar stampen
Mix de peterselie en dille erdoor
Dep de vis droog van binnen en buiten
Zorg dat de vis van binnen schoon is
Smeer de vis met zout in
Leg op eeningevette  ruime vel alufolie,
Stop de vis vol met citroenschijfjes en het knoflook kruiden mengsel
Besprenkel de vis met olijfolie
Vouw de folie over de lengte goed dicht zodat de stoom niet kan ontsnappen
Vouw de zijkanten goed dicht
Leg de vis in de voorverwarmde ovenschaal
Zet de schaal in de oven en bak de vis in 30 a 40 minuten gaar
Hangt van de dikte van de vis af
Haal uit de oven en maak het folie los
Voeg het citroensap toe
Serveer onmiddelijk....



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten