Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Kabeljauw met Spek in Braadzak


Kabeljauw met Spek in Braadzak


Ingrediënten:

300 gram Kabeljauw
30 gram Spek
150 ml Mosterdsaus
10 ml Marinade frans
200 gram Verse groentes
10 gram Citroen (schijfje)
1 stuk Rozemarijn (takje)
1 stuk Knoflook (teentje)
Aluminium bakje
Braadzak 35x43 cm + clips

Franse Marinade...

1 eetlepel grove Franse mosterd
75 ml witte wijn
2 eetlepels dragon 
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels verse tijm
peper en zout

Doe alle ingredienten in een goed afsluitbare pot (jampotje)
Draai het deksel erop en flink schudden.

 Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180°C.
Blancheer de groentemix zo'n 4 minuten
Giet de mosterdsaus op de bodem van het aluminiumbakje
Leg de groentemix op de saus (niet mengen)
Marineer de kabeljauwfilet/haas met de Franse marinade
Wikkel 2 plakjes/reepjes spek om de kabeljauw
-Garneren met 2 halve citroenschijfjes, een teentje knoflook (in tweeën), en een takje rozemarijn
Zet het aluminiumbakje in de braadzak en sluit de zak met de bijhorende sluitclips
 Gaar daarna het geheel in de braadzak circa 30 minuten lang in de oven op 180°C.



Tip: 
Gebruik steeds verse groente i.p.v. diepvriesgroente i.v.m. vocht dat vrijkomt. 
Serveer dit gerecht eventueel met rijst of aardappelpuree


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten