tag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post1376222929034068857..comments2023-12-24T14:14:10.877+01:00Comments on Aan Jeanne`s Keukentafel: Feta in Kruidige OlieJeannehttp://www.blogger.com/profile/10073457386937998282noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post-21860455119628654292011-09-13T22:55:24.653+02:002011-09-13T22:55:24.653+02:00Ja Ria... je hebt hem helemaal door.
Rauwe knofloo...Ja Ria... je hebt hem helemaal door.<br />Rauwe knoflook in de olie is echt niet aan te raden als je dat zo wil bewaren.<br />Je kunt het ook weg laten.<br />Maar ik doe het op deze manier<br />is echt heel erg lekker.<br />Laat je het weten als je het hebt gemaakt?<br />Groetjes JeanneJeannehttps://www.blogger.com/profile/10073457386937998282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post-12692533703877431492011-09-13T19:56:04.638+02:002011-09-13T19:56:04.638+02:00Jeanne , moet ik de knoflook zachtjes bakken , af ...Jeanne , moet ik de knoflook zachtjes bakken , af laten koelen en er dan bij doen ???<br />Groetjes Ria BRia Bhttps://www.blogger.com/profile/08756670126062896942noreply@blogger.com