tag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post4900991511997985432..comments2023-12-24T14:14:10.877+01:00Comments on Aan Jeanne`s Keukentafel: Kaneel Rijstpudding met Kersencompote en PistachioJeannehttp://www.blogger.com/profile/10073457386937998282noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post-50647383081722526702015-07-22T16:34:04.297+02:002015-07-22T16:34:04.297+02:00Hoi Ger
Dat deed mijn moeder ook altijd
En ik heb ...Hoi Ger<br />Dat deed mijn moeder ook altijd<br />En ik heb die gewoonte overgenomen<br />In een theedoek en dan een molton erom en dan de kussens en dan het dekbed<br />Het werkt geweldig<br />Nooit aangebrande pannen en altijd gaar en warm.<br /><br />Liefs<br />JeanneJeannehttps://www.blogger.com/profile/10073457386937998282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1313415525829396301.post-53935960401327369692015-07-21T13:01:04.521+02:002015-07-21T13:01:04.521+02:00Mmmmmmm........doet me weer denken aan de pan romi...Mmmmmmm........doet me weer denken aan de pan romige en smeuïge rijst die mijn schoonvader op de gaspit had staan wanneer hij Limburgse rijstevlaai bakten.<br />In de winterdag kan het nog wel eens gebeuren dat er pan met rijstepap gewikkeld in dikke moltondeken een plekje in bed krijgt om langzaam te garen en ik heb er geen omkijken naar het brand nooit aan, zuinig in energie,soort van hooikist zoals in vroeger tijden.<br /><br />Dit is meer een rijsttoetje van deze tijd en ziet er erg lekker en feestelijk uit,ga het zeker eens maken.<br /><br />Lieve groet,<br />GerGerhttps://www.blogger.com/profile/12479835696683507454noreply@blogger.com