zaterdag 2 maart 2013

Capreze Pizza Dip


Caprese Pizza Dip

Toen ik dit recept tegenkwam op het blog van Puja van Usmasala was ik gelijk verkocht
Het zag er zo smakelijk uit...
En toen ik las wat er voor ingredienten in zaten wist ik het
Pizza zonder bodem.......
Kaasfondu met groente......
Hoe je het ook noemen wil maakt niet uit
Maar dat het lekker is is een ding dat zeker is


Ingredienten:

2 cups gehalveerde kerstomaatjes
1 eetlepel & 2 theelepels olijfolie
2 teentjes knoflook
210 gram cream cheese (kamertemperatuur)
250 gram mozzarella (geraspt)
1/4 cup parmezaanse kaas & 2 eetlepels (geraspt)
1/4 cup basilicum (gehakt)
Zout en peper
Snufje gedroogde oregano


Bereiden:

Verwarm de oven voor (200 graden)
Bekleed een bakblik met aluminium folie
Leg de halve tomaatjes erop en besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie
Bak ze 12 a 17 minuten
Haal ze uit de oven en zet opzij
Mix de cream cheese met de mozzarella en  1/4 cup parmezaanse kaas
Roer de basilicum, knoflook en de oregano en zout en peper erdoor
Roer alles goed door
Leg de tomaatjes in een ovenvaste schaal
Schep het kaasmengsel erover
Spenkel de parmezaanse kaas erover (2 eetlepels)
Sprenkel olijfolie erover en zet in de oven
Bak 20 a 22 minuten tot de dipgoudbruin is en bobbelt
Serveer direkt met crackers, geroosterd stokbrood of baquette

Bron: US.Masala

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo....
Leuk dat je een reactie achterlaat.
Vergeet je niet je naam te vermelden
Hopelijk tot ziens....
Groetjes.....Jeanne