woensdag 6 maart 2013

Pasta met Kip, Champignons en Boursin


Pasta met Kip en Champignons

Pasta is al zo ingeburgerd.....
Dat  je bijna zou vergeten dat het een italiaans product is.
Je kunt er ook zo heerlijk mee combineren,
Er is altijd wel een saus te vinden die er bij past
Zoveel soorten pasta is er...je ziet af en toe door de bomen het bos niet meer.
Pipe rigate is zo`n pasta waar je deze saus goed mee kunt combineren
Voor meer sauzen en info over Pasta klik HIER

Ingredienten:

400 gram pipe rigate (pasta)
3 kipfilets
olijfolie
0,75 pak bladspinazie (diepvries)
1 pakje Boursin Roomkaas Knoflook & Kruiden
1 bakje kastanjechampignons
50 gram pijnboompitten
5 zongedroogde tomaten

Bereiden:

Snijd de kipfilet in blokjes. 
Maak de champignons schoon en snijd ze in kwarten. 
Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes 
Ontdooi de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Kook de pasta "al dente" 
Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de kipfilets blokjes bruin. 
Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten. 
Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas en schep het geheel zachtjes om. 
Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door. 
Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus


Bron: Boursin



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo....
Leuk dat je een reactie achterlaat.
Vergeet je niet je naam te vermelden
Hopelijk tot ziens....
Groetjes.....Jeanne