woensdag 18 mei 2016

Gecarameliseerde Kaneel Peertjes in Maple Siroop


Gecarameliseerde Kaneel Peertjes in Maple Syrup
Voor 8 personen

Ingrediƫnten:

4 rijpe handperen
1 vanillestokje, doormidden gesneden
250 ml ahornsiroop
2 stukjes sinaasappelschil
2 kaneelstokjes
slagroom of ijs om mee te serveren

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de peren doormidden en schraap de zaadjes uit de vanillestokjes.
Doe de peer, ahornsiroop, sinaasappelschil, vanille- en kaneelstokjes en de vanillezaadjes in een ovenschaal 
Schep alles door elkaar.
Zet de schaal in het midden van de oven
Bak de peertjes in 30-40 minuten gaar en gekarameliseerd.
Serveer met slagroom of ijs.

Foto: Internet



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo....
Leuk dat je een reactie achterlaat.
Vergeet je niet je naam te vermelden
Hopelijk tot ziens....
Groetjes.....Jeanne