zaterdag 19 augustus 2017

Romige Champignons met Knoflook en Parmezaanse Kaas




Romige Champignons met Knoflook en Parmezaanse Kaas.

Deze champignonnetjes  in de Italiaanse saus zijn erg lekker bij
Een stukje kip, op toast, bij pasta of als bijgerecht bij de bbq.

Ingredienten:

2 eetlepels  boter
1 eetlepel olijfolie
250 gram  witte champignons, (heel of gesneden)
2 knoflookteentjes, gesneden
125 ml slagroom
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
50 gram zachte roomkaas
1 theelepel Italiaanse kruiden (tijm, basilicum, rozemarijn, salie)
½ theelepel zout
¼ theelepel peper
Peterselie om te garneren

Bereiden:

Doe de boter en olijfolie in een middelgrote koekenpan op middelhoog vuur. 
Voeg de champignons en bak zo’n 5 minuten. 
Doe de knoflook erbij en bak nog even mee.
 Voeg de slagroom, Parmezaanse kaas, roomkaas, Italiaanse kruiden, zout en peper toe. 
Roer de champignons en verhit tot de saus begint te borrelen.
Garneer met een beetje gehakte peterselie en serveer direct.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo....
Leuk dat je een reactie achterlaat.
Vergeet je niet je naam te vermelden
Hopelijk tot ziens....
Groetjes.....Jeanne