dinsdag 16 oktober 2012

Pittige Pompoenpitten

Geroosterde Pompoenzaadjes

Ze zijn er weer...volop
Pompoenen...
En wat is het niet leuk om van de pitten een knabbel te maken
Het ruikt ook lekker als je ze roosterd
Een gezonde snack en dat is ook mooi meegenomen

Ingredienten:

1 cup pompoenpitten (schoongemaakt en droog)
2 theelepels olijfolie
1/8 theelepel cayennepeper
1/2 theelepel worcestersaus
Peper (vers gemalen) & zout

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden
Mix in een kom alle ingredienten goed door elkaar
Leg de pompoenpitjes op een bakblik en spreid ze uit
Rooster ze in de oven (15 a 20 minuten) of tot ze lichtbruin zijn
Hussel ze iedere 5 minuten even om
Haal ze van het bakblik af en laat ze afkoelen tot de pompoenpitten helemaal koud en droog zijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo....
Leuk dat je een reactie achterlaat.
Vergeet je niet je naam te vermelden
Hopelijk tot ziens....
Groetjes.....Jeanne