zondag 14 oktober 2012

Krieltjes met Bieslook en Geitenkaas

Bieslookaardappeltjes met Geitenkaas


Ingredienten:

1 kilo krieltjes
250 gram zachte geitenkaas (b.v. bettine blanc)
1 bosje bieslook
4 eetlepels olijfolie
peper & zout uit de molen.

Bereiding:

Hak de bieslook klein, verkruimel de geitenkaas.
Meng de kaas met de olijfolie en een deel van de gesneden bieslook in een kleine keukenmachine.
Bewaar de rest van de bieslook.
Kook de krielaardappels met wat zout in ca. 20 minuten gaar.
Giet ze af.
Schep het kaasmengsel door de warme aardappels.
Bestrooi met de resterende bieslook en breng eventueel met peper en zout op smaak.
Dien ze meteen op

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo....
Leuk dat je een reactie achterlaat.
Vergeet je niet je naam te vermelden
Hopelijk tot ziens....
Groetjes.....Jeanne