vrijdag 31 mei 2013

Pasta met Zalm en Raapsteeltjes


Pasta met Zalm en Raapsteeltjes 

Ze zijn er weer....Raapsteeltjes
Net als asperge`s , kort verkrijgbaar
Dus geniet ervan zolang het kan
En...raapsteeltjes is niet alleen als soep of stamppot lekker
Dat bewijst dit recept wel.

 Ingredienten:

350 gram tagliatelle 
200 ml slagroom 
1 rode ui 
200 gram gerookte zalmreepjes
3 eetlepels kappertjes 
1 bosje raapstelen 
zout en peper naar smaak
citroensap en parten citroen

Bereiden:

Kook 350 g tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
Breng in de pastapan 200 ml slagroom aan de kook.
Voeg 1 rode ui in ragdunne reepjes, 200 g gerookte zalmreepjes, 3 eetlepels kappertjes toe. 
Schep eerst de tagliatelle met wat kookvocht en vervolgens 1 bosje raapstelen door de pasta. 
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.

Serveertips
Verdeel over 4 borden en garneer met parten citroen

Bron: Smulweb

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo....
Leuk dat je een reactie achterlaat.
Vergeet je niet je naam te vermelden
Hopelijk tot ziens....
Groetjes.....Jeanne