Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Filet Americain


Filet Americain.

Filet Americain of Prepare van Steak Tartare behoren tot de vleeswaren.
En word gemaakt van rundvlees.
Filet Americain kan gegeten worden als hoofdgerecht geserveerd met frietjes.
Het vlees word dan gegeten met ei, zout & peper, ui en worchestersaus
Soms word mayonaise of ketchup gebruikt, zo word het in Belgie vaak gegeten.
Americain Filet word in Nederland als broodbeleg gegeten.
Alle ingredienten worden gemengd en op een broodje of toast geserveerd.
Gegarneerd met o.a. uitje, rauwkost, komkommerplakjes, sla.
Hoe je het ook eet is niet zo belangrijk dat hangt van je eigen smaak af.
een regel telt....het vlees moet vers en mals wezen.
                                                                              (Bron: Wikipedia:)


Ingredienten

250 gram goeie tartaar van biefstuk (geen runder gehakt)
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel tomaten ketchup
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels citroensap
1 volle theelepel pittige mosterd
worchestershiresaus en peper en zout naar smaak

* fijn gesnipperd sjalotje
fijn gesnipperd augurkje
kappertjes (fijn gehakt *

Bereiden:

De eerste 6 ingredienten goed mengen
Breng op smaak met de worchestershiresaus en peper en zout.
Voeg de ingredienten toe die tussen * staan als je dat lekker vind
en prak ze met een vork goed door.
Lekker op een broodje of toast.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten