Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Citroen Pasta met Avocado en Spek



Citroenpasta met Avocado en Spek

Van dit recept heb je nog een makkelijker versie...
Die staat onder dit recept.

Ingredienten

400 gram tagliatelle of andere pasta
zout en peper 1 ui
1 teentje knoflook
100 gram gerookt spek
1 eetlepel olie
*1 eetlepel bloem
100 ml slagroom*
1/4 groente bouillonblokje
1 theelepel suiker
2 a 3 eetlepels citroensap
1 bosje bieslook
250 gram kerstomaatjes
1 a 2 rijpe avocado

Bereiding

Kook de pasta al dente 
Pel en snipper de ui en de knoflook
Snijd het spek in reepjes
Verhit de olie in de pan
Bak het spek knapperig,bak de ui en knoflook korte tijd mee

Strooi de bloem erover en bak even mee
Voeg 250 ml water en de slagroom toe
Breng aan de kook en laat 3 a 4 minuten koken
Breng op smaak met zout en peper,het bouillonblokje, suiker en 1 a 2 eetlepels citroensap

Was de bieslook en schud goed droog
Was de tomaten en halveer ze
Voeg de bieslook en de tomaten toe aan de saus en warm ze 5 minuten mee


TIP:
Voeg stukjes fijn gesneden zalm toe of erwtjes.

Bron: Foodiesmagazine


Citroenpasta met Avocado en Spek

Dit is de 2de versie van het recept....

Ingredienten

400 gram tagliatelle of andere pasta
zout en peper 1 ui
1 teentje knoflook
100 gram gerookt spek
1 eetlepel olie
1/4 groente bouillonblokje
1 theelepel suiker
2 a 3 eetlepels citroensap
1 bosje bieslook
250 gram kerstomaatjes
1 a 2 rijpe avocado

Bereiding

Kook de pasta al dente met het bouillonblokje
Pel en snipper de ui en de knoflook
Snijd het spek in reepjes

Verhit de olie in de pan
Bak het spek knapperig
Bak de ui en knoflook korte tijd mee

Maak de avocado`s schoon en prak dit fijn met het citroensap
Vermeng dit met de pasta en meng goed door zodat de pasta goedvermengd is met de avocado

Was de bieslook en schud goed droog
Was de tomaten en halveer ze
Voeg de bieslook en de tomaten toe aan de ui en spek en warm dit goed door
Schep dit door de pasta.
Kruid desnoods nog bij met peper & zout






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten