Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op




Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:






Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"


~*~*~*~

~*~*~*~*




Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~



Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT





Pineapple Peach Agua Fresca



Pineapplle Peach Agua Fresca

Tja...hoe vertaal je de naam van dit lekkere drankje
Het klinkt zo exotisch...dus ik laat het zo
Doe geen poging...
Het lijkt me erg lekker en fris
En nog feestelijk ook
Dit is toch ook een glas vol gezelligheid.


Ingredienten:

3 rijpe perziken (van velletje ontdaan en in stukjes)
1 cup verse ananas stukjes 
2  cups water
3 limoenen (het sap)
2 etlepels suikerstroop 
1 cup bevroren perzikschijfjes 
verse munt
limoen plakjes voor garnering  

Bereiden:

Maak een suikerstroopje van 1/4 cup water en 1/4 cup suiker
Doe dit in een steelpannetje en laat koken tot de suiker is opgelost
Laat nog 2 minuten koken
Haal van het vuur en laat helemaal afkoelen.
Doe de perzikstukjes, de ananasstukjes in de blender of keukenmachine met 1 cup water.
Laat de blender draaien tot het mengsel is gepureerd
Gebruik een fijne zeef en giet het mengsel erdoor in een kom
Gebruik een lepel om alles uit de zeef te persen
Doe het overgebleven water, de suikerstroop en limoensap erdoor
Roer goed door en proef of het zoet genoeg is (doe er anders nog wat suikerstroop door
Giet het mengsel in een kan en zet in de koelkast
Voor het serveren doe je een paar bevroren perzikschijfjes in de kan, met een paar ijsblokjes
Doe wat geschaafd ijs in een glas
Giet het sap uit de kan erover
Versier het glas met paar schijfjes bevroren perzik, munt en limoenschijfjes


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten