Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op




Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:






Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"


~*~*~*~

~*~*~*~*




Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~



Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT





Cheesecake IJs met Amarenekersen


Cheesecake IJs met Amarene Kersen

Voor deze cheesecake ijscream hoef je geen ijsmachine te hebben
Haal het ijs van te voren uit de vriezer dan kun je het makkelijk scheppen
Je kunt het ijs natuurlijk in de ijsmachine maken
Wacht dan tot het ijs smeuig gedraaid is en doe dan in het cakeblik zoals in het recept staat aangegeven.
Het recept voor amarenekersen maken staat ook op het bloggie


Ingredi├źnten

250 gram naturel roomkaas
1 blik gecondenseerde melk - 400 gr
200 ml slagroom
1 vanillestokje
250 gram Amarena-kersen - of ander fruit op siroop
25 gram jodenkoeken of andere koekjes

Bereiden:

Doe de roomkaas samen met de gecondenseerde melk, slagroom en vanillemerg in de kom van de keukenmachine en klop tot een klontvrij en romig ijsbeslag.
Pureer ondertussen de Amarena-kersen met een staafmixer en verkruimel de jodenkoeken.
Schenk de helft van de ijsmix in een cakeblik en schep hier de helft van de Amarena-puree en verkruimelde jodenkoeken op.
Schenk de rest van het ijsbeslag in de cakevorm, gevolgd door de rest van de Amarena-puree en jodenkoeken.
Maak met behulp van een sat├ęprikker een swirl van de Amarena-puree door het ijsbeslag en laat het ijs opstijven in de vriezer.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten