Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op




Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:






Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"


~*~*~*~

~*~*~*~*




Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~



Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT





Gegrilde Perziken met Vanilleboter en Tijm


Gegrilde  Perziken met Vanilleboter en Tijm met Bruine Suiker

Een heerlijk zomers receptje 
Zo makkelijk te maken en zo yummie...
Als de kooltjes van de bbq bijna zijn gedooft
Leg je het pakketje tussen een paar nog brandende kooltjes
Je kunt dit recept ook met appels of pruimen maken.

Ingredienten:

4 rijpe perziken
50 gram ongezouten zachte boter
1 vanillestokje (in de lengte gehalveerd)
2 eetlepels bruine suiker
Zeste van 1/2 citroen
4 takjes tijm

Bereiden:

Halveer de perziken en haal de pit eruit
Leg de perziken met de snijkant naar boven op een dubbelle laaf alufolie
(groot genoeg om de perziken als pakketje in te pakken)
Doe de boter in een kom,
Schraap de vanillemerg uit het stokje en doe bij de boter
Voeg ook de suiker en de cotroenzeste toe
Mix alles goed door
Schep een beetje van het mengsel in de holtes van de perzik
Leg de tijm takjes erop en het gespleten vanillestokje
Maak een pakketje van de perziken
Leg de pakketjes in het zachte vuur
(de perziken moeten zachtjes garen)
Bak ze in 20 a 25 minuten en draai het pakketje af en toe om (klokwijs)
Haal het pakketje uit het vuur en maak open en controleer of ze goed zijn
Anders nog even inpakken en terug op het vuur.
Serveer de perziken warm met de saus uit het pakketje

Doe er wat geslagen room bij indien je dat lekker vind of creme fraiche
Je kunt dit ook in de oven bereiden......
Doe de perziken dan in een ovenschaal en dek af met folie



Bron: House en Garden Nieuwsbrief

A recipe from River Cottage Handbook No.17: Outdoor Cooking by Gill Meller (Bloomsbury Publishing).

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten