Zon gedroogde Tomaten en Walnoten Pesto
Een veelzijdig smeerseltje is Pesto echt wel
En in zoveel smaken....
Lekker op een geroosterd stukje baquette of stokbrood
Door de pasta of een lepeltje door een dressing of door de soep
En er zijn meer variaties in smaak en in gebruik
Deze pesto is met walnoten en sundried tomaatjes
Om te expirimenteren kun je ook eens andere noten gebruiken
Of gebruik een andere kaassoort
Succes............en eet smakelijk
Ingredienten:
2 cups rucola
1 cup geroosterde walnoten
1/4 cup geraspte parmezaanse kaas 1 teentje knoflook (fijn geperst)
3 takjes tijm
snufje zout
scheutje sherry azijn
1/3 cup extra virgin olijfolie
2 eetlepels sundried tomaten (fijn gemaakt)
Bereiden:
Doe de ingredienten in de keukenmachine of blender
Laat de machine draaien tot een mooie saus is verkregenGiet de pesto in een mooi potje
Bewaar (met deksel erop)in de koelkast tot gebruik
Bron:The Healthy Foodie
0 reacties:
Een reactie posten