Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Vis met Olijventapenade

Vis met Olijventapenade

Hoewel dit recept in het boek Wintergerechten van Delia Smith staat
Is het een recept wat ook makkelijk zomers gemaakt kan worden
Basilicum is dan ook volop te krijgen en minder duur dan s`Winters

Ingredienten:
voor 6 personen.

6 stukken kabeljauw of schelvis (175 a 200 gram per stuk) 

Voor de tapenade:

275 gram zongedroogde tomaten (uitgelekt, olie bewaren)
200 gram ontpitte zwarte olijven
2 dikke knoflookteentjes
30 gram basilicum blaadjes
2 theelepels ingelegde groene peperkorrels ( uitgelekt )
1 blikje ansjovis met olie
3 volle eetlepels kappertjes
3 eetlepels olie van de tomaatjes
vers gemalen peper

Bereiden:

Verwarm de oven voor tot 200°C
Zet 6 olijven en basilicum blaadjes opzij
Doe de rest van de tapenade ingredienten in een keukenmachine
Laat de machine draaien tot het mengsel een pasta achtig geheel is
Niet te fijn, je moet nog kunnen zien wat erin zit
Maak de visfilets droog met keukenpapier
Kruid de vis en rol ze iets op (dunne gedeelte naar binnen)
Leg ze op een geolied bakblik of ovenschaal
Verdeel het tapenade mengsel over de vis
Wrijf de tapenade met een vork over de vis
Haal de overgebleven basilicum blaadjes door de olie van de tomaatjes
leg op elk stukje vis een basilicum blaadje en een olijf
Zet in de oven op het bovenste rek en bak ca 20 a 25 minuten
Serveer direkt met schijfje citroen

TIP:
Het is ook leuk om de vis in de kleine pannetjes te maken
Staat gelijk feestelijk
Sla en frietje erbij.....
Smullen maar


Bron: Delia Smith (Wintergerechten)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Jeany zei

Hmmmmmmm klinkt lekker!! Ga ik proberen.

Populaire berichten