Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Whoopie Pie`s


 Whoopie Pie`s

De naam is al grappig...
Whoopie Pie....
Het zijn een soort koekjes met een vulling ertussen
Net zo als een macaroon
Het koekje zelf zit tussen een cakeje en een  koekje in.
En je hebt hier ook verschillende smaken in.
Net als de vulling...je kunt er mee expirimenteren
Tot je je eigen Whoopie hebt ontdekt.

Ingredienten:

125 gram ongezouten boter (kamertemperatuur)
2 cups suiker
1/2 theelepel fijn zeezout
2 grote eieren
1 & 1/2 theelepel vanille extract
1 & 1/2 theelepel zuiveringszout
1 cup karnemelk
1 & 3/4 cup bloem
3/4 cup cacaopoeder
3/4 cup kokend water
Whoopie Pie Filling (recept onderaan)

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden
Beboter twee muffinblikken
Bekleed ieder vormpje met bakpapier
(ik zet er cupcake vormpjes in)
Klop de boter met de suiker op tot een creme (2 a 3 Minuten)
Voeg zout, eieren en vanille extract toe
Klop door tot het is opgenomen
Meng in een kleine schaal de zuiveringszout en karnemelk
Voeg bloem en karnemelkmengsel bij het eimengsel in gedeeltes
Begin met de bloem en eindig met de bloem
In een grote kom de cacao met het kokende water mengen tot zacht mengsel
Voeg het beslag toe en klop tot soepel deeg
Vul ieder muffinvormpje met 1/4 cup beslag
Zet het muffinblik in de oven en bak voor 9 minuten
Haal het blik uit de oven en roteer de pan (voorkant naar achter)
Zet het blik weer in de oven en bak tot ze gaar zijn (9 minuten)
Laat iets afkoelen en haal ze uit het blik
Laat helemaal afkoelen op een rek en verwijder bakpapier (of cupcakevormpjes)
Bak er meer tot het beslag op is.
Doe 1/4 cup pievulling op de onderkant van de muffin
Zet de onderkant van een andere muffin erop om whoopiepie`s te maken

Whoopie Pie Vulling

Ingredienten:

250 gram ongezouten boter (kamertemperatuur)
2 cups poedersuiker (gezeefd)
1 pot marsmellow creme
2 theelepels vanille extract

Bereiden:

Klop de boter met de suiker op tot een lichte creme (ca 3 minuten)
Voeg de vanille extract en de marshmellow creme toe
Mix alles door tot een geheel
Zet even opzij tot gebruik

Bron: Martha Stewart

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten