Paprikarolletjes
Ziet het er niet kleurrijk en vrolijk uit?
Een voorgerechtje, als lunch of als borrelhapje
Stokbroodje erbij en stukje gebakken vis en het is een maaltijd
Heerlijk op een zomerse dag en dan buiten met een koel glas van het een of ander.
Ingrediƫnten:
1 rode paprika
1 gele paprika
2 eetlepels kappertjes
50 gram ontpitte zwarte olijven
50 gram rucola
300 gram Philadelphia Kruiden
2 eetlepels olijfolie extra vergine
Bereiden:
Verwarm de ovengrill voor.
Halveer de paprika’s, verwijder de steeltjes en zaadlijsten.
Leg ze met de bolle kant boven op een bakplaat en rooster de paprikahelften tot ze beginnen te blakeren.
Laat ze in een afgesloten plastic zak afkoelen en trek het vel eraf.
Hak intussen de kappertjes grof.
Snijd de olijven in plakjes, houd er echter 4 apart.
Was en droog de rucola.
Meng de Philadelphia Kruiden met de kappertjes, olijven, rucola en olijfolie.
Breng op smaak met wat zout en peper.
Bestrijk de binnenkant van de paprikahelften royaal met het Philadelphia-mengsel.
Rol de paprika’s op en zet de rolletjes vast met een cocktailprikker met een olijf eraan
Bron: Philadelphia
0 reacties:
Een reactie posten