Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Bananen Whoopie`s


Bananen Whoopie Pie`s

Het is net een klein gebakje...de whoopies
ook deze bananenwhoopie`s zijn erg lekker
En zo leuk om te maken, ook met kinderen.......
die vinden het helemaal prachtig om whoopies te maken
En nog lekkerder om ze op te eten....
Hier zijn ze ook zo verdwenen....ook zonder kids ;-)

Ingredienten:

2 cups bloem
1/2 theelepel bakpoeder 
1/2 theelepel zuiveringszout 
1/2 theelepel zout 
1/2 cup geprakte banaan (rijp) 
1/2 cup zure room 
125 gram boter (ongezouten op kamertemperatuur)
1/2 cup suiker
1/2 cup lichtbruine suiker (aangedrukt)  
1 groot ei 
1 theelepel vanille extract
450 gram cream cheese (zacht)
1 cup suiker & voor strooien

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden
Bekleed 2 bakblikken met bakpapier

Zeef de bloem met de bakpoeder, zuiveringszout en zout in een kom
Meng het even door elkaar
Doe de banaan en zure room in een andere kom en mix het door elkaar
Klop de boter met de suiker en de bruine suiker in een kom
Mix alles door elkaar tot het bleek en romig is (ca 3 minuten)
Voeg ei en vanille extract toe Blijf kloppen tot het is opgenomen
Voeg de helft van het bananen mengsel toe en klop dit goed door
Doe de helft van het bloemmengsel erdoor
Mix goed door
Doe dan de rest van het bananen mengsel en klop dit erdoor
Doe de rest van het bloemmengsel en mix tot een mooi beslag
Neem een spuitzak met glad mondje
Vul de spuitzak met beslag
Spuit rondjes (doorsnee 3 cm) op het bakblik
Hou 3 & 1/2 cm ruimte tussen de koekjes
Bak de koekjes in ca 12 minuten gaar en goudbruin aan de rand
Schuif het bakpapier met de koekjes op een rek om af te koelen

Klop de cream cheese met de suiker en vanille extracht tot een romig geheel (2 minuten)
Schep een eetlepel creme op de onderkant van een koekje
Druk de onderkant van het 2de koekje ertegen aan
Doe dit met de overige koekjes tot alles is verwerkt
Zeef er de poedersuiker over heen
Serveer op een mooie schaal


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten