Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Tipsy Cheesy Bread

Tipsy Cheesy Bread
Een grappige naam voor een lekker kaas schoteltje
Lekker als lunch of als hapje
Leuk om in de kleine pannetjes te maken

Ingredienten:

Boter om in te vetten
1/2 baquette (in blokjes gesneden)
1 grote ui (in zeer dunne plakjes)
100 gram prosciutto (fijn gesneden)
1 cup witte wijn
2 cups gruyere kaas (geraspt)
1 takje verse tijm
1/2 theelepel vers gemalen peper


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden celsius
Beboter de bodem en de zijkanten van de ovenschaal (of schaaltjes)
Leg de broodblokjes in de ovenschaal
Hierop de ui en de prosciutto
Hussel het voorzichtig door elkaar
Giet de wijn langzaam over het brood mengsel
Het brood moet de wijn absorberen


Bedek het mengsel met de gruyere kaas, de tijm en peper
Bak in de oven tot de kaas gesmolten is en begint te bruinen (ca 15 a 20 minuten)
Serveer met een salade

Tip:
Ik heb de broodblokjes in een kom gedaan
En de wijn erover gesprenkeld
De ui met de prosciutto even van tevoren lichtjes gebakken
En toen voorzichtig met het brood gemengd




Bron: Soup Addict

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten