Toad in a Hole
Deze Engelse klassieker kwam ik tegen op het blog van Simply Recipes
Een leuk gerecht wat vooral kids aanspreekt
Met uienjus word het meestal gegeten
Puree en appelmoes erbij....
Ingredienten:
1 1/2 cup bloem
1 theelepel zout
versgemalen peper
3 eieren (licht geklopt)
1 1/2 cup melk
2 eetlepel boter (gesmolten)
1 eetlepel plantaardige olie
1 pond worstjes
1 theelepel zout
versgemalen peper
3 eieren (licht geklopt)
1 1/2 cup melk
2 eetlepel boter (gesmolten)
1 eetlepel plantaardige olie
1 pond worstjes
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden
Doe de bloem in een kom met het zout en de peper
Meng alles even door
Maak in het midden een kuiltje
Giet de eieren, melk en gesmolten boter in het kuiltje en mix alles goed door elkaar
Dek af en zet 30 minuten opzij
Meng alles even door
Maak in het midden een kuiltje
Giet de eieren, melk en gesmolten boter in het kuiltje en mix alles goed door elkaar
Dek af en zet 30 minuten opzij
Smeer de bodem en zijkanten van een ovenschaal in met plantaardige olie
Plaats de schaal in de oven en laat door en door heet worden
Plaats de schaal in de oven en laat door en door heet worden
Terwijl de schaal heet word de worstjes even aanbraden tot ze mooi bruin zijn
Als de ovenschaal kokend heet is de worstjes erin doen
Giet het beslag erover heen
Giet het beslag erover heen
Zet gelijk terug in de oven
Laat bakken ca 20 a 30 minuten tot het beslag mooi gerezen en bruin is
Laat bakken ca 20 a 30 minuten tot het beslag mooi gerezen en bruin is
Serveer gelijk
Bron: Simply Recipes
0 reacties:
Een reactie posten