Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Rum Rozijnen Yoghurt IJs


Rum Rozijnen Yoghurt IJs

Om de hoek loert de ijstijd.....
En je kunt er niet genoeg van in huis hebben
Daarom dit recept van rum rozijnen yoghurt ijs
Gevonden op het blog van Hannah Kaminsky van  Bittersweet
Ziet het er niet appetijtelijk uit......
Wil je dit ijs maken trek er dan minstens 2 dagen voor uit.
Begin de eerste dag vroeg met het uitlekken van de yoghurt
Dan kun je s`middags het mengsel klaar maken om een nacht te laten "rijpen" in de koelkast

Ingredienten:

3 cups yoghurt
2/3 cup suiker
2/3 cup rozijnen
3 Eetlepels donkere rum
2 Theelepels vanille extract
1/4 theelepel zout

Bereiden:

Leg in een vergiet een schone theedoek of kaasdoek
Zet het vergiet in een kom om het vocht op te vangen
Giet de yoghurt in het vergiet
Dek af met huishoudfolie
Zet weg voor minstens 8 uur,maar een nacht is beter
Zet de rozijnen in de rum en laat intrekken
Doe de uitgelekte yoghurt in een schaal
Doe de suiker, rum, rozijnen, vanille extract en zout bij de yoghurt
Mix alles goed door elkaar en dek af met huishoudfolie
Laat een nacht in de koelkast staan (ja nog eens)
De volgende morgen het mengsel laten draaien in de ijsmachine
Heeft het mengsel de goeie dikte dan gelijk serveren
Of bewaar in een luchtdichte doos in de vriezer
Haal het dan een 20 minuten voor gebruik uit de vriezer


Bron: Bittersweet

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten