Garnalen soep met Creme Fraiche
Ingredienten
2 eetlepels olijfolie
300 gram ongepelde garnalen
3 eetlepels tomatenpure
1/2 eetlepel kerrie
1/2 eetlepel paprikapoeder
1 teentje knoflook
2 liter visbouillon
zout en peper
creme fraiche
100 gram gepelde garnalen
300 gram ongepelde garnalen
3 eetlepels tomatenpure
1/2 eetlepel kerrie
1/2 eetlepel paprikapoeder
1 teentje knoflook
2 liter visbouillon
zout en peper
creme fraiche
100 gram gepelde garnalen
Bereiden:
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ongepelde garnalen licht aan
Voeg de tomatenpuree, kerrie en paprikapoeder toe
Roer door met een houten spatel
Voeg de knoflook toe
Schenk de visbouillon in een pan en voeg de inhoud van de koekenpan toe
Breng aan de kook en laat ca 1 uur zachtjes sudderen
Pureer de soep met een staafmixer en schenk hem door een zeef
Kook de soep eventueel nog iets in
Voeg zout en peper naar smaak toe
Serveer de soep in een kom of bord
Garneer met een dot creme fraiche en wat gepelde garnalen
Voeg de tomatenpuree, kerrie en paprikapoeder toe
Roer door met een houten spatel
Voeg de knoflook toe
Schenk de visbouillon in een pan en voeg de inhoud van de koekenpan toe
Breng aan de kook en laat ca 1 uur zachtjes sudderen
Pureer de soep met een staafmixer en schenk hem door een zeef
Kook de soep eventueel nog iets in
Voeg zout en peper naar smaak toe
Serveer de soep in een kom of bord
Garneer met een dot creme fraiche en wat gepelde garnalen
0 reacties:
Een reactie posten