Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Geitenkaas met Abrikozen Buideltjes


Geitenkaas met Abrikozen Buideltjes


Ingredienten:

4 Abrikozen (gehalveerd)125 gram zachte geitenkaas
2 theelepels verse rosemarijn
6 velletjes pfyllo deeg (uit diepvries)
4 a 6 eetlepels gesmolten boter



Bereiden:

Warm de oven voor op 170 graden celsius
Leg de abrikozen op een bakblik dat bekleed is met bakpapier
Rooster de abrikozen ca 40 minuten tot ze zacht zijn
Laat ze afkoelen en hak ze fijn
Doe ze in een kom
Verwarm de oven nu tot 200 graden
Vermeng de geitenkaas met de rozemarijn met de abrikozen
Vermeng alles goed
Werk op een schoon werkblad
Leg een vel phylodeeg neer
Smeer met een kwastje het vel in met gesmolten boter
Leg er een vel phylo deeg overheen en smeer in met boter
Doe het 3de vel eroverheen
Snij het phylodeeg in vieren
Schep 2 eetlepels van het geitenkaas/abrikozenmengsel op het phyllodeeg
Hou de hoeken vast en draai het buideltje om
Knijp het een beetje in model
Plaats op een bakblik wat is bekleed met bakpapier
Herhaal dit tot alle buideltjes zijn gemaakt en er geen phyllodeeg meer is
Smeer ze met kwastje in met boter
Bak ze voor 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn
Laat afkoelen
Je kunt ze warm of koud eten



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Anoniem zei

Daar krijg ik honger van!!!
Ze zien er zo mooi uit, jammer om ze op te eten.

Hartelijk dank voor je gelukwensen,
wat is je probleem met reageren?

Krijg je het formulier niet open? Dan klik ik vaker op de rechtermuisknop,en lukt het wel.

Ik kan heel vaak niet van mijn blog naar een andere blog. Ergerlijk!!Blogger doet er schijnbaar niet veel aan.

Fijn weekend meis!

Jeanne zei

Ha Thea..Je had mn email gekregen zie ik.
Ik kan bericht neer zetten en dan met mn google account.
En iedere keer blijft hij vragen om dat account
Ik klik het aan...moet je het weer invullen.
Dat doe ik dan en kom weer bij je bericht
En dan begint het van voren af aan.
Volgende keer doe ik het wel anoniem
Zet ik mn naam er wel onder
Misschien lukt het dan wel.
Fijn weekend.

Populaire berichten