Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Gebakken Camember met Honing en Tijm


Gebakken Camembert met Honing en Tijm 
Dit is ook al zo`n  klassieker.....
Zo klaar en dan om de tafel en gezellig dopen
Het is bijna kaasfondu....maar dan anders :-)
Maar ook tussen de middag even als lunch
Groene salade en stokbrood erbij en je bent klaar....

Ingredienten

1 camembert in spanen doosje
1 knoflookteentje
1 theelepel verse tijm blaadjes
2 eetlepels honing
zeezout (naar smaak)

Bereiden:

Warm de oven voor op 200 graden
Haal de kaas uit het doosje en haal de verpakking van het kaasje af
Neem een stuk aluminium folie en bekleed het spanen doosje hiermee
Leg de kaas in het doosje
Snij met een scherp mes een kruis aan de bovenkant van het kaasje
Gebruik een lepel of je vingers om de knoflook in de opening te duwen
Leg de tijmblaadjes bovenop de kaas en druppel de honing erover
Snufje zout erover en vouw de folie over het kaasje dicht
Plaats het spanen doosje met de kaas op een bakblik in de oven
Laat het 10 a 12 minuten in de warme oven (of tot de kaas gesmolten is)
Haal uit de oven en serveer direct met baquette,crackers en fruit.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Anoniem zei

Ojee....ik moet nodig een boterhammetje eten!! Hier krijg ik echt honger van Jeanne!
Een lekker receptje voor de zaterdagavond,lijkt me.Want dan eten we meestal een aangeklede boterham, als je begrijpt wat ik bedoel!!

Ik ga het eens noteren.

Groetjes en geniet van het zonnetje!! Is ons beloofd, tenslotte!!!

Jeanne zei

Ja erg he Thea
Je krijgt gelijk trek
Ik ga lekker de tuin in.
Lekker genieten
Fijne dag. :-)

Populaire berichten