.
Griekse Salade
Ingredienten:
4 grote trostomaten
1 komkommer
½ rode ui
16 olijven
1 theelepel gedroogde oregano
85g feta kaas
4 el extra vierge olijfolie
Bereidingswijze:
Snijd de trostomaten in partjes. Schil de komkommer, schraap de pitjes eruit en hak deze grof.
Snijd de ui in grove plakken en breek de fetakaas in stukken.
Meng alle ingrediënten door elkaar en serveer het met geroosterd brood.
1 dag geleden
4 reacties:
Mmmm...choriatiki....die maak ik vaker, maar enkel met een flinke straal geel goud van het eiland Kreta!
Bedankt voor je tip over Okke's site.
Wat een super mooie site met veel goede info.
Maar ik mailde hem om mijn kruisbessen op brandewijn door te geven en kreeg net een mail terug dat hij al 'n recept heeft daarvan.
Jammer dan houdt het op voor mij.
Ach niet voor dat potje kruisbessen jam, maar een vermelding van het recept met foto zou ook al leuk geweest zijn....
Groetjes,
Ger
Ach jammer Ger....
Gaat mij ook niet om de jam
Ik wist niet dat ik potje jam kreeg toen ik hem het recept mailde....
Op mijn site staan ook nog recepies met kruisbessen.
Ook de moeite waard om eens te proberen
Helemaal als je veel hebt geplukt in de pluktuin.
Hoewel ik je kruisbessen op brandewijn er lekker vind uitzien.
Groetjes
Jeanne
Mag ik jouw foto van deze salade gebreuken? Ik heb wel mijn eigen recept, maar jouw foto, met jou blog adres staan er bij. Ik ben Jet en woon al 58 jaar in Brazilie, maar ben nog steeds altijd bezig met nederlandse recepten en blog op te zoeken. Daag... tot schrijfs
Ja hoor Jet.
Als je even een mailtje stuurt met je emailadres.
Dan stuur ik je het grotere plaatje.
Even op de link in de rechterkolom klikken.
Groetjes
Jeanne
Een reactie posten