.
Vorige week heb ik een heerlijk toetje gemaakt.
Heerlijk fris en verrassend door de basilicum
Zou je niet verwachten in een dessert
Maar was heel lekker
Ik heb het recept een beetje aangepast want ik had geen cake in huis
Oorspronkelijke recept was met cake erin...dus als een trifle
En ik heb er een zelfs foto van genomen
Het toetje is vlug gemaakt en ziet er nog feestelijk uit ook.
Frambozen-Bessensalade
Ingredienten:
75 g frambozen
75 g bramen
150 g blauwe bessen
1 tl suiker
Rasp van 1 limoen
1 dl room
40 gram witte chocolade
Basilicum
Meng de bessen met de limoenrasp en de suiker
1 dl room verwarmen en er 40 g stukjes witte chocolade in smelten.
Een laagje chocoladesaus over 4 glazen verdelen.
Het fruitmengsel over de glazen verdelen.
De chocoladesaus erover schenken
Spuit er een toef slagroom op en garneren met ragfijn gesneden basilicum.
Tip:
Voor de trifle snijd je stukjes chocoladecake in blokjes
Doe deze om en om met het fruit in het glas
Bron: The Taste of Life - Bianca Janssen
1 dag geleden
0 reacties:
Een reactie posten