Taco Pie
Ingredienten
1 blik croissant deeg
1 en 1/2 pond gehakt
1 eetlepel taco kruiden
1/2 cup salsa
3/4 cup fijn gemaakte tortilla chips
1 cup zure room
1 cup geraspte cheddar kaas
Fijn gesneden Sla
Gesneden tomaten
Avocado (gesneden)
1 en 1/2 pond gehakt
1 eetlepel taco kruiden
1/2 cup salsa
3/4 cup fijn gemaakte tortilla chips
1 cup zure room
1 cup geraspte cheddar kaas
Fijn gesneden Sla
Gesneden tomaten
Avocado (gesneden)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden
Bak in een grote koekenpan de gehakt uit tot ze bruin is
Giet het vet eraf
Voeg de taco kruiden toe en de salsa
Roer goed door en laat goed warm worden
Rol het deeg uit en maak 8 driehoeken
Begin met de punt in het midden van een pievorm te leggen
De breedste kant op de bovenste rand
Daarnaast weer een punt deeg met de punt in het midden
Ga zo de vorm rond druk de randen goed aan
De pievorm is nu bedekt met deeg
Giet het gebakken gehakt mengsel in de vorm
Strooi de fijn gemaakte tortillachips over het gehakt mengsel
Schep de zure room over de chips en verspreid het voorzichtig
Strooi de geraspte kaas erover
Bak in de voorverwarmde oven voor 20 a 25 minuten tot de kaas gesmolten is en bubbelt
Serveer met de sla, tomaten en avocado
Bak in een grote koekenpan de gehakt uit tot ze bruin is
Giet het vet eraf
Voeg de taco kruiden toe en de salsa
Roer goed door en laat goed warm worden
Rol het deeg uit en maak 8 driehoeken
Begin met de punt in het midden van een pievorm te leggen
De breedste kant op de bovenste rand
Daarnaast weer een punt deeg met de punt in het midden
Ga zo de vorm rond druk de randen goed aan
De pievorm is nu bedekt met deeg
Giet het gebakken gehakt mengsel in de vorm
Strooi de fijn gemaakte tortillachips over het gehakt mengsel
Schep de zure room over de chips en verspreid het voorzichtig
Strooi de geraspte kaas erover
Bak in de voorverwarmde oven voor 20 a 25 minuten tot de kaas gesmolten is en bubbelt
Serveer met de sla, tomaten en avocado
Bron: Taste and Tell
0 reacties:
Een reactie posten