Varkensvlees Chorizo Kebab
Het is nog heerlijk weer om buiten te eten
En grill en bbq draaien dan ook overuren
Deze kebab is weer eens iet anders door de chorizo
Ingredienten:
voor 4 grillpennen
2 varkens filetlapjes (in 16 stukjes gesneden)
1 kleine ui (in kwarten en uit elkaar gehaald)
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
zout & peper
Chorizo worstje (in stukjes gesneden)
1 kleine ui (in kwarten en uit elkaar gehaald)
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
zout & peper
Chorizo worstje (in stukjes gesneden)
Bereiden:
Doe alle ingredienten in een schaal en hussel het goed door elkaar
Laat op kamertemperatuur een uur marineren of...
Een hele nacht in de koelkast.
Laat op kamertemperatuur een uur marineren of...
Een hele nacht in de koelkast.
Maak de grill heet
Rijg op de geoliede grillpennen stukje vlees, ui, chorizo, ga zo door en eindig met varkensvlees
Kruid met peper en zout
Grill de kebabs tot het vlees gaar is ca 12 tot 13 minuten
Draai ze regelmatig
(word het te bruin, pak het dan even in folie en leg ze zo op de grill)
Rijg op de geoliede grillpennen stukje vlees, ui, chorizo, ga zo door en eindig met varkensvlees
Kruid met peper en zout
Grill de kebabs tot het vlees gaar is ca 12 tot 13 minuten
Draai ze regelmatig
(word het te bruin, pak het dan even in folie en leg ze zo op de grill)
Tip:
Gebruik je houten grillpennen, leg ze dan een half uur van te voren in het water.
Bron: Martha Stewart
0 reacties:
Een reactie posten