Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Gebakken Fruit in Sherry

Gebakken Fruit in Sherry

Desserts met fruit vind ik altijd erg lekker
En met gedroogd fruit mag ik graag expirimenteren
Net zoals mijn Winter Tutti Frutti 
Dit recepie heeft er ook wel iets van weg
Omdat gedroogd fruit langer te bewaren is,
 heb ik een voorraadje van verschillende soorten in de kast staan
Dus toen ik dit tegen kwam op het net was het bingo.....
De meeste ingredienten had ik wel in huis .....
Ik heb het dan ook gauw uit geprobeerd
En het is yummie......

Ingredienten:

250 gram gedroogde vijgen (in helften)
350 gram gedroogde abrikozen
200 gram gedroogde appelschijfjes
2 cups appel cider
2/3 cup dry sherry
1/2 cup gele rozijnen
2 navel sinaasappels (gepeld en in partjes)
kaneelstokje
bruine suiker
Zure room
Citroensap

Bereiden:

Doe de eerste 8 ingredienten in een ovenschaal
Hussel het voorzichtig door elkaar
Doe er folie over en laat een nacht in de koeling staan
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius
En zet de schaal met fruit in de oven
Laat de aluminiumfolie erover
Bak het fruit 45 a 50 minuten tot alles zacht is
Haal uit de oven en verwijder het kaneelstokje, laat ca 15 minuten staan
Intussen de zure room met de bruin suiker vermengen en er citroensap bijdoen naar smaak
Schep het fruit in mooie glazen en garneer met een dot zure room

Tip:

Je kunt ook andere soorten fruit gebruiken
Gebruik dan b.v. gedroogde pruimen
Gedroogde ananas
Gedroogde mango i.p.v. de vijgen, abrikozen en appels

Bron: My Recipes

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten