Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Cake met Ham,Salie en Zongedroogde Tomaatjes


Cake met Ham, Salie en Zongedroogde Tomaatjes

Hartige cake....weer eens wat anders dan hartige taart
Dit recept is van Myriam van Once Upon a Cakestand
Je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken voor de vulling
Zoals  feta of champignons of gebakken bacon of olijfjes
Deze cake is ook lekker bij een high tea
Tesamen met kleine sandwiches vormt het net de hartige toets bij een  high tea
Maar wij lusten het zonder high tea ook wel  :-)


Ingredienten:

180 gram bloem
15 gram bakpoeder
3 eieren
100 ml zonnebloemolie
120 gram ( fontina)kaas (geraspt)
130 gram ham (in blokjes)
verse salie (fijn gesneden)
4 a 5 zongedroogde tomaatjes (fijn gesneden)
2 zongedroogde tomaatjes voor garnering
zout en peper

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius
Beboter een cakeblik (25 cm ) of bekleed het bakblik met
Mix de eieren in een kom met de melk en olie en de geraspte kaas
Voeg de ham,salie en de tomaatjes toe
Mix de bloem met de bakpoeder
Voeg dit bij het
Vermeng het goed
Breng op smaak met zout en peper
Giet het mengsel in het cakeblik en zet het midden in de oven
Bak de cake ca 50 minuten, test even met sateprikker of de cake gaar is
(prik in het midden van de cake, komt de prikker er droog uit dan is de cake gaar)
Let 10 minuten afkoelen en haal uit de vorm
Versier de cake met de zongedroogde tomaatjes en wat blaadjes salie
Serveer de cake warm of koud.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten