Granaatappel Molasses of Siroop
Ingredienten:
4 cups pomegranate (granaatappel) sap
1/2 cup suiker
1 eetlepel verse citroensap
Bereiden:
Voor de siroop:
Doe de ingredienten in een pannetje op halfhoog vuur
Roer tot de suiker is opgelost.
Zet het vuur lager en laat inkoken tot ca 1 & 1/2 cup (ca 50 minuten)
Haal van het vuur en laat afkoelen
Giet de siroop in een glazen flesje.
Blijft ca 6 maanden goed in de koelkast
Voor de molasse:
Doe de ingredienten in een pannetje op halfhoog vuur
Roer tot de suiker is opgelost.
Zet het vuur lager en laat inkoken tot ca 1 cup (ca 70 minuten)
Het moet op dikke siroop lijken
Haal van het vuur en laat 30 minuten staan.
Giet in een pot (weckpotje)
Bewaar in de koelkast (ca 6 maanden)
0 reacties:
Een reactie posten