Spaghetti Gorgonzola
Een lekker pasta recept met een beetje pit?
Deze spaghetti met de zachte, boterachtige gorgonzola kaas is snel gemaakt en ontzettend lekker!
Ingredienten:
90 gram Gorgonzola
250 gram rundergehakt
100 gram walnoten
100 gram geraspte belegen kaas
50 gram boter
50 gram bloem
500 ml melk
250 gram spaghetti
1 teentje knoflook
peper en zout
2 takjes basilicum
Bereiden:
Kook de spaghetti in een grote pan met voldoende water en een snufje zout volgens de verpakking
Rul het rundergehakt in een pan en voeg peper, zout en het teentje knoflook toe naar smaak.
Smelt de boter in een pan en voeg de bloem toe. Roer de bloem in een minuut door de boter heen.
Voeg, al roerend, de melk toe tot het mengsel een gladde saus wordt. Voeg daarna de geraspte kaas en gorgonzola toe en blijf roeren tot het is gesmolten.
Voeg dan de gorgonzola saus en de spaghetti bij het gehakt.
Strooi tot slot de stukjes walnoot en gesneden basilicum er overheen.
Bron: Kaas
0 reacties:
Een reactie posten